Εταιρεία

EcoCoolingΗ εταιρεία EcoCooling ιδρύθηκε το έτος 2002 και σε μικρό χρονικό διάστημα εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο κατασκευαστή Συστημάτων Άμεσης Αδιαβατικής Ψύξης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παγκοσμίως έχει εγκαταστήσει περισσότερα απο 3.000 Συστήματα ψύξης.

Με έδρα το Suffolk διαθέτει χώρους παραγωγής και αποθήκευσης 1.500m² οπου παράγονται  εξειδικευμένα Συστήματα ψύξης και καινοτόμοι  Αυτοματισμοί. Σχεδιάζονται εξατομικευμένες εφαρμογές.

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης έχει ενσωματώσει σε όλα τα προιόντα τις πλέον σύγχρονες Τεχνολογίες και διασφαλίζει οτι οι πελάτες της θα ωφελούνται απο καινοτόμες λύσεις για την ψύξη και αερισμό των χώρων τους. Η προσήλωση στην καινοτομία έχει οδηγήσει την EcoCooling στην απόκτηση σειράς Πατενταρισμένων προιόντων για τεχνολογίες χρήσης φρέσκου αέρα.

Η EcoCooling είναι η μοναδική ευρωπαική εταιρεία που εφαρμόζει λύσεις άμεσης αδιαβατικής ψύξης σε χώρους Data Center.

 

  • ολα τα προιόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • ολα τα ανταλλακτικά είναι ετοιμοπαράδοτα

Για την EcoCooling ο κάθε πελάτης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Η κάθε εφαρμογή σχεδιάζεται με προσοχή.

EcoCooling  Greece

Ιδρύθηκε το 2016 από δύο έμπειρους Διπλ. Μηχανικούς με σκοπό την καθιέρωση της αδιαβατικής ψύξης και στην Ελλάδα.

Για τον σκοπό αυτό στηρίζει τους Μηχανικούς και τους εργολάβους με τα προιόντα της και την τεχνογνωσία της σε στενή συνεργασία με το τμήμα Εφαρμογών της ΕcoCooling Ltd.

Προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για τον σχεδιασμό των έργων, αναλαμβάνει υπεύθυνα την παρακολούθηση και το Σέρβις των Προιόντων της.

Προσφέρει πανελλαδικά υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης της λειτουργίας των ψυκτών.